Loading ...
imah2022-04-20T12:29:58-05:00

NYATAKEUN KAMULIAANNA

Ibadah téh leuwih ti musik atawa hal urang ngalakukeun dina Minggu. Ibadah kedah janten gaya hirup urang, mawa kamulyaan ka Allah dina sagala hal urang. Nalika jalma-jalma neuteup ka Anjeunna ngalangkungan ibadah, aranjeunna bakal robih ti jero ka luar.

NLW International ngabantosan urang Kristen diajar kumaha cara nyaah sareng nyembah ka Allah dina kahirupan sapopoe. Kami hoyong ngabantosan gereja sareng pamimpin, henteu paduli lokasina di dunya atanapi kaayaan ékonomina. Éta sababna NLWI mangrupikeun organisasi nirlaba, amal.

Urang ngandelkeun donor sareng sukarelawan pikeun ngabantosan urang "nyatakeun kamulyaan-Na di antara bangsa-bangsa" (Jabur 96: 3). Punten gabung kana sabab kami.

-Dwayne Moore, Pangadeg NLW Internasional

Buka jandela pop-up ieu pikeun lalajo Pidéo Carita urang
Misi urang

0
Pamingpin dilatih
0
Nagara mantuan
0
anggota tim

NILAI KAYU

"Teuteup ka Anjeunna sareng janten robih."

Cukang lantaranana

Misi sareng Usaha Kamentrian pikeun 2022

TINGGALKEUN SAGALA PANGUSA URANG

artikel pangahirna

Kumpulkeun tina komunitas urang pangaweruh & pangalaman.

Sorotan staf: Barry Westman

Sorotan Staf - Produser Komunikasi Barry Westman pikeun Pastor Ibadah Internasional Ibadah Tingkat salajengna di Gereja Bethel di Janesville, Wisconsin Ku Savannah Cone Pamimpin ibadah anu ati-ati ieu ti Janesville, Wisconsin

LIHAT SADAYANA ARTIKEL KAMI

KUMAHA PILUDUNGAN

Naha Sadérék yakin yén ibadah sajati bisa ngarobah jalma? Naha anjeun milarian pelayanan anu ngagabungkeun ibadah sareng misi sareng pemuridan? Teras gabung ka urang.

Sukarelawan
Nyumbang AYEUNA

gelar

Buka Top