Duke u ngarkuar ...
Fillimi2022-04-20T12:29:58-05:00

SHPALL LAVDIN E TIJ

Adhurimi është më shumë se muzika ose diçka që bëjmë të dielave. Adhurimi duhet të jetë stili ynë i jetesës, duke i sjellë lavdi Perëndisë në gjithçka që bëjmë. Ndërsa njerëzit e shikojnë Atë nëpërmjet adhurimit, ata do të ndryshojnë nga brenda jashtë.

NLW International i ndihmon të krishterët të mësojnë se si ta duan dhe të adhurojnë Perëndinë në jetën e tyre të përditshme. Ne duam të ndihmojmë kishat dhe udhëheqësit, pavarësisht vendndodhjes së tyre në botë apo situatës së tyre ekonomike. Kjo është arsyeja pse NLWI është një organizatë jofitimprurëse, bamirëse.

Ne varemi nga donatorët dhe vullnetarët që të na ndihmojnë të “shpallim lavdinë e tij midis kombeve” (Psalmi 96:3). JU LUTEM BASHKONI NË KAUSIN TONË.

-Dwayne Moore, Themelues i NLW International

Hapni këtë dritare kërcyese për të parë videon tonë të tregimeve
Misioni ynë

0
Udhëheqësit e trajnuar
0
Vendet ndihmuan
0
Anëtarët e ekipit

VLERAT TONA

"Shikoni Atë dhe transformohuni."

SHKAQET TONA

Misionet dhe Përpjekjet e Ministrisë për vitin 2022

SHIKONI TË GJITHA SHKAQET TONA

Artikujt e fundit

Marrë nga komuniteti ynë i njohurive dhe përvojës.

Live Talk Ep. 31: Stop ndjekjes së lumtur me Phil Waldrep

Këtë javë në Live Talk Dwayne mirëpret Steven Brooks në shfaqje. Steven është autor i librit Java që ndryshoi botën: Reflektime ditore mbi Javën e Shenjtë. Steven na ecën nëpër ngjarjet e Javës së Shenjtë në detaje nga e Diela e Palmave deri në të Dielën e Pashkëve!

SHIKONI T ALL GJITHA ARTIKUJT TON

SI TË PËRFSHIRONI

A besoni se adhurimi i vërtetë i ndryshon njerëzit? A po kërkoni për një shërbesë që ndërthur adhurimin me misionet dhe dishepullimin? PASTAJ BASHKOHUNI NË KUZËN TONË.

Vullnetar
DONO TANI

Titulli

Shko tek Top