Loading ...
Home2022-04-20T12:29:58-05:00

NYATAKE KAMULYane

Ibadah luwih saka musik utawa apa sing kita lakoni ing dina Minggu. Ibadah kudu dadi gaya urip kita, ngluhurake Gusti Allah ing kabeh sing kita lakoni. Nalika wong mandeng marang Panjenengane liwat ibadah, wong-wong mau bakal diganti saka njero metu.

NLW International mbantu wong-wong Kristen sinau cara nresnani lan nyembah Gusti Allah ing saben dinane. Kita pengin mbantu pasamuwan lan pimpinan, ora preduli lokasi ing jagad iki utawa kahanan ekonomi. Mulane NLWI minangka organisasi amal nirlaba.

Kita gumantung marang para panyumbang lan sukarelawan kanggo mbantu kita "nyritakake kamulyane ing antarane para bangsa" (Jabur 96:3). Mangga gabung karo kita.

-Dwayne Moore, Pendhiri NLW International

Bukak jendhela popup iki kanggo nonton Video Crita kita
Mission kita

0
Pemimpin dilatih
0
Negara-negara mbantu
0
Anggota tim

NILAI KAMI

"Delengen Panjenengane lan dadia malih."

Panyebab KAMI

Misi lan Usaha Pelayanan kanggo 2022

NDELENG ALL sabab kita

Artikel anyar

Ngumpulake saka komunitas kawruh & pengalaman.

Staff Sorotan: Barry Westman

Sorotan Staf - Produser Komunikasi Barry Westman kanggo Pastor Ibadah Internasional Ibadah Tingkat Sabanjure ing Gereja Bethel ing Janesville, Wisconsin Dening Savannah Cone Pemimpin ibadah sing ati-ati iki saka Janesville, Wisconsin

Ndeleng kabeh ARTIKEL KAMI

CARA NGGABUNGA

Apa panjenengan yakin ibadah sing bener ngubah wong? Apa sampeyan nggoleki pelayanan sing nggabungake ibadah karo misi lan pemuridan? Banjur gabung karo kita.

SUKARELAWAN
DONATE NOW

Title

Pindhah menyang Ndhuwur